header

HomeKoorDirigentBestuurActueelAgendaMultimediaGeschiedenisContact

 

 

Facebook

Nieuwsarchief

02-05-2019

Bloemenverkoop op zaterdag 11 mei

Bloemen

Quodlibet organiseert op zaterdag 11 mei 2019 weer de jaarlijkse bloemenverkoop in Vilsteren. Er is weer een ruim assortiment aan planten voorradig. Natuurlijk ontbreken ook de geraniums en hangers niet. Prachtig voor in de tuin of als een leuk cadeau voor Moederdag!
Komt u zaterdag 12 mei ook? U bent van harte welkom vanaf 9.00 uur op de parkeerplaats naast de Willibrorduskerk. Wees op tijd, want op is op!

29-06-2018

Vilsteren Bruist

Op zaterdag 7 juli 2018 is weer de jaarlijkse dag 'Vilsteren Bruist. Hier zal Quodlibet ook weer aanwezig zijn om oliebollen te verkopen. Kom ook langs en zie waarin een klein dorp groot kan zijn. Vele verenigingen presenteren zich en door de verkoop van producten willen zij graag een positieve bijdrage aan hun verengingskas leveren. We zien u graag op 7 juli 2018 op ‘de Tip’ het grasveld voor onze mooie kerk.

18-05-2018

Bloemenverkoop Quodlibet groot succes

De jaarlijkse bloemenverkoop op de zaterdag voor Moederdag was weer een groot succes. Er waren vele soorten bloemen te koop. Geraniums, hangplanten, margrieten, petunia's, diverse perkplanten, het was allemaal aanwezig. Alles stond weer mooi uitgestald op de parkeerplaats naast de kerk. De verkoop vond plaats van negen tot twaalf uur en de eerste kopers waren er alweer vroeg. Tevens was er nog de gelegenheid om een kopje koffie te gaan drinken met de dames van Quodlibet en andere belangstellenden. Dit was het stukje gezelligheid op deze mooie zonnige zaterdag. We hebben goed verkocht, het was prima weer en we willen de kopers dan ook hartelijk bedanken voor hun aankopen. Graag tot volgend jaar!

17-03-2018

Affiche2018

Voorjaarsconcert Quodlibet in Vilsteren

Op zaterdag 21 april aanstaande presenteert vrouwenensemble Quodlibet zich met nieuw elan in een sfeervol voorjaarsconcert in de Willibrorduskerk in Vilsteren.  De mannen van Salland Vocaal uit Raalte dragen deze avond bij aan het gevarieerde programma.  Met op dwarsfluit Arminak Apstok en pianist Bert Bootsma hoopt dirigent Wim van Lenthe het geheel samen te smeden tot een muzikaal hoogtepunt.
 ‘’Quodlibet kan uit de voeten met verschillende stijlen, dus een gevarieerd programma samenstellen is geen probleem” aldus Wim van Lenthe. “Arminak Apstok zal op dwarsfluit de sfeer van het gekozen repertoire ondersteunen.  Vanzelfsprekend zal hij ons verrassen met zijn bijdrage als solist. Salland Vocaal zingt ook een aantal eigen liederen uit zijn eigen repertoire. Verder laten beide koren horen dat zij samen kunnen presteren, bijvoorbeeld in het nummer  ‘I’m a train’ dat we kennen van de uitvoering door Albert Hammond.”
Quodlibet kijkt uit naar dit concert. “We kunnen leunen op meer dan 25 jaar ervaring”, vertelt voorzitter Margreet Kasemier. “Onze kracht is dat we van zingen houden en dat zo goed mogelijk willen doen. Door middel van extra repetities en zangles investeerden we afgelopen jaar in onze kwaliteit. De onderlinge verbondenheid van de koorleden is sterk. Dat maakt dat we ook als klein koor veel kunnen bereiken en samen dit mooie voorjaarsconcert kunnen verzorgen.”
Wilt u zichzelf ook eens muzikaal trakteren? Bezoek dan het voorjaarsconcert van Quodlibet op zaterdag 21 april a.s. vanaf 19.30 uur in de H. Willibrorduskerk in Vilsteren. Entree € 7,50 per persoon, jongeren tot zestien jaar gratis. Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar op de avond van het concert, uitsluitend tegen contante betaling. U kunt ook kaarten kopen bij koorleden of reserveren door een mail te sturen aan willemientuin@hotmail.com onder vermelding van ‘voorjaarsconcert’. Na betaling liggen uw kaarten dan klaar bij de kassa. U komt toch ook?

 

17-03-2018

Bloemenverkoop op zaterdag 12 mei

Bloemen

Quodlibet organiseert op zaterdag 12 mei 2018 weer de jaarlijkse bloemenverkoop in Vilsteren. Er is weer een ruim assortiment aan planten voorradig. Natuurlijk ontbreken ook de geraniums en hangers niet. Prachtig voor in de tuin of als een leuk cadeau voor Moederdag!
Komt u zaterdag 12 mei ook? U bent van harte welkom vanaf 9.00 uur op de parkeerplaats naast de Willibrorduskerk. Wees op tijd, want op is op!
Voor meer informatie of grote bestellingen kunt u bellen met Edith Wellenberg (0529-45 85 77), Tonny Hendriks (0529-45 83 13), Dinie Bovenmars (0529-45 84 27) of Jolanda Kamphuis (0529-45 61 60).

05-05-2017

Flowerpower

Bloemenverkoop op zaterdag 13 mei

Quodlibet organiseert op zaterdag 13 mei 2017 weer de jaarlijkse bloemenverkoop in Vilsteren. Er is weer een ruim assortiment aan planten voorradig. Natuurlijk ontbreken ook de geraniums en hangers niet. Prachtig voor in de tuin of als een leuk cadeau voor Moederdag!
Komt u zaterdag 13 mei ook? U bent van harte welkom vanaf 9.00 uur op de parkeerplaats naast de Willibrorduskerk. Wees op tijd, want op is op!
Voor meer informatie of grote bestellingen kunt u bellen met Edith Wellenberg (0529-45 85 77), Tonny Hendriks (0529-45 83 13), Dinie Bovenmars (0529-45 84 27) of Jolanda Kamphuis (0529-45 61 60).

26-02-2017
Sponsors bedankt!

Een aantal weken geleden heeft Quodlibet het jubileumjaar op feestelijke wijze afgesloten. Het was een prachtig jaar, met als hoogtepunt van de festiviteiten natuurlijk het jubileumconcert op 29 oktober. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de steun van een groot aantal bedrijven en anderen die hun medewerking daaraan hebben verleend. We willen hen dan ook van harte danken voor hun steun.

Agriprom OmmerAutomaten TantePos
LandgoedVilsteren Vleescentrale Vechtdalkok
CoopNeppelenbroek Cents Elferink
Tijhaar Parochiehuis JumboKamphuis
Gjaltema JoopMars Elektrocentrum
ClaraKremers DeKlomp Vakantiehuis
Heileuver Rijschool Relatietherapie
VanderMost THTR TenBrinke
Locatieraad    
   

 

14-01-2017
Video van concert in Dalfsen

Onlangs kregen we nog een video in handen van het concert dat Quodlibet vorig jaar op 26 mei in Dalfsen gaf met het Mannenkoor Beilen. Een prachtige opname.

 

15-10-2016
Jubileumconcert op 29 oktober

Op zaterdag 29 oktober geeft Quodlibet een prachtig jubileumconcert in de Sint Willibrorduskerk in Vilsteren, dat begint om 19.30 uur. Kaarten kunnen worden besteld via wimeningekoggel@hetnet.nl.

Taart

 

15-9-2016
Taartenactie Quodlibet

Op zaterdag 29 oktober viert Quodlibet haar 25-jarig bestaan. Het koor geeft dan een prachtig jubileumconcert in de St. Willibrorduskerk in Vilsteren, dat begint om 19.30 uur. Wij hopen dat er veel mensen komen om van de muziek te genieten.
Dit soort leuke dingen brengen natuurlijk wat onkosten met zich mee. De dames van het vrouwenkoor komen daarom bij u langs om een heerlijke slagroomtaart, gesponsord door Bakkerij Ten Brinke in Ommen, te verkopen. U kunt intekenen op een lijst en rond 7 en 8 oktober worden de taarten bij u bezorgd. De slagroomtaart kost € 8,- en is voor acht personen. Heeft u de dames van Quodlibet gemist en wilt u toch graag een taart kopen, dan kunt u bellen met Erna Veltmaat (0572-371246) of Inge Koggel (0529-471882). Bestellen kan tot 2 oktober.

Taart

6-7-2015
Miniconcerten tijdens Vilsteren Bruist

Natuurlijk mocht Quodlibet niet ontbreken tijdens Vilsteren Bruist. Op deze hete zaterdag 4 juli verzorgde het koor twee miniconcerten in de relatief koele Willibrorduskerk. Die vielen bij de toehoorders zeer in de smaak.
Quodlibet was ook weer present op de braderie om te proberen de kas wat te spekken. Niet met de overbekende oliebollen, want daarvoor was het toch wel wat te heet. Dit keer bestond de handel uit aardbeienschelpen en die vonden gretig aftrek.

Bruist 1

Bruist2

 

2-7-2015
Optreden in Nieuwleusen

Op zaterdag 27 juni gaf Quodlibet acte de présence tijdens het meerkorenconcert in de Maranathakerk in Nieuwleusen. Dit concert vormt traditioneel de afsluiting van het zangseizoen voor de deelnemende koren, die allemaal onder leiding staan van Wim van Lenthe. Naast Quodlibet traden op Con Amore uit Lemelerveld, het Coevorder Mannenkoor, Mannenkoor Beilen en Salland Vocaal uit Raalte. Samen zorgden ze voor een mooi en bijzonder gevarieerd programma.

Meerkorenconcert

22-3-2015
Mooie muzikale avond

Op de eerste lentedag, zaterdag 21 maart, verzorgde Quodlibet een concert in de Willibrorduskerk in Vilsteren. Het werd een prachtige muzikale avond, mede dankzij de medewerking van pianist Tjako van Schie en violist Adriaan Stoet. Samen met het koor zorgden zij voor een mooi gevarieerd programma, dat door de bezoekers werd gewaardeerd met een staande ovatie. Foto's van het concert vind je hier.

Vilsteren2015

25-2-2015
Concert op zaterdag 21 maart

Op zaterdag 21 maart geeft Quodlibet een concert in de Willibrorduskerk in Vilsteren.
Het affiche is inmiddels van de persen gerold.

 

10-01-2015
Geslaagd optreden in Lemelerveld

Kerstconcert

Op zondag 21 december trad Quodlibet op als gastkoor bij het jaarlijkse kerstconcert van gemengd koor Con Amore in de rooms-katholieke kerk in Lemelerveld. Beide koren zorgden voor een prachtig programma, dat door de bezoekers zeer werd gewaardeerd.
Op de Lemelerveldse website www.sukerbiet.nl stond een mooie recensie van het concert. Die is hier te lezen.

 

9-11-2014
Quodlibet geeft concert in Dalfsen

Op zondag 22 november geeft Quodlibet samen met mannenkoor Salland Vocaal uit Raalte een concert in de Grote Kerk in Dalfsen. Dat begint om 19.30 uur.

FotoKoor