header

HomeKoorGeschiedenisDirigentBestuurActueelAgendaMultimediaContact

 

 

Facebook

Nieuwsarchief

05-05-2017

Flowerpower

Bloemenverkoop op zaterdag 13 mei

Quodlibet organiseert op zaterdag 13 mei 2017 weer de jaarlijkse bloemenverkoop in Vilsteren. Er is weer een ruim assortiment aan planten voorradig. Natuurlijk ontbreken ook de geraniums en hangers niet. Prachtig voor in de tuin of als een leuk cadeau voor Moederdag!
Komt u zaterdag 13 mei ook? U bent van harte welkom vanaf 9.00 uur op de parkeerplaats naast de Willibrorduskerk. Wees op tijd, want op is op!
Voor meer informatie of grote bestellingen kunt u bellen met Edith Wellenberg (0529-45 85 77), Tonny Hendriks (0529-45 83 13), Dinie Bovenmars (0529-45 84 27) of Jolanda Kamphuis (0529-45 61 60).

26-02-2017
Sponsors bedankt!

Een aantal weken geleden heeft Quodlibet het jubileumjaar op feestelijke wijze afgesloten. Het was een prachtig jaar, met als hoogtepunt van de festiviteiten natuurlijk het jubileumconcert op 29 oktober. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de steun van een groot aantal bedrijven en anderen die hun medewerking daaraan hebben verleend. We willen hen dan ook van harte danken voor hun steun.

Agriprom OmmerAutomaten TantePos
LandgoedVilsteren Vleescentrale Vechtdalkok
CoopNeppelenbroek Cents Elferink
Tijhaar Parochiehuis JumboKamphuis
Gjaltema JoopMars Elektrocentrum
ClaraKremers DeKlomp Vakantiehuis
Heileuver Rijschool Relatietherapie
VanderMost THTR TenBrinke
Locatieraad    
   

 

14-01-2017
Video van concert in Dalfsen

Onlangs kregen we nog een video in handen van het concert dat Quodlibet vorig jaar op 26 mei in Dalfsen gaf met het Mannenkoor Beilen. Een prachtige opname.

 

15-10-2016
Jubileumconcert op 29 oktober

Op zaterdag 29 oktober geeft Quodlibet een prachtig jubileumconcert in de Sint Willibrorduskerk in Vilsteren, dat begint om 19.30 uur. Kaarten kunnen worden besteld via wimeningekoggel@hetnet.nl.

Taart

 

15-9-2016
Taartenactie Quodlibet

Op zaterdag 29 oktober viert Quodlibet haar 25-jarig bestaan. Het koor geeft dan een prachtig jubileumconcert in de St. Willibrorduskerk in Vilsteren, dat begint om 19.30 uur. Wij hopen dat er veel mensen komen om van de muziek te genieten.
Dit soort leuke dingen brengen natuurlijk wat onkosten met zich mee. De dames van het vrouwenkoor komen daarom bij u langs om een heerlijke slagroomtaart, gesponsord door Bakkerij Ten Brinke in Ommen, te verkopen. U kunt intekenen op een lijst en rond 7 en 8 oktober worden de taarten bij u bezorgd. De slagroomtaart kost € 8,- en is voor acht personen. Heeft u de dames van Quodlibet gemist en wilt u toch graag een taart kopen, dan kunt u bellen met Erna Veltmaat (0572-371246) of Inge Koggel (0529-471882). Bestellen kan tot 2 oktober.

Taart

6-7-2015
Miniconcerten tijdens Vilsteren Bruist

Natuurlijk mocht Quodlibet niet ontbreken tijdens Vilsteren Bruist. Op deze hete zaterdag 4 juli verzorgde het koor twee miniconcerten in de relatief koele Willibrorduskerk. Die vielen bij de toehoorders zeer in de smaak.
Quodlibet was ook weer present op de braderie om te proberen de kas wat te spekken. Niet met de overbekende oliebollen, want daarvoor was het toch wel wat te heet. Dit keer bestond de handel uit aardbeienschelpen en die vonden gretig aftrek.

Bruist 1

Bruist2

 

2-7-2015
Optreden in Nieuwleusen

Op zaterdag 27 juni gaf Quodlibet acte de présence tijdens het meerkorenconcert in de Maranathakerk in Nieuwleusen. Dit concert vormt traditioneel de afsluiting van het zangseizoen voor de deelnemende koren, die allemaal onder leiding staan van Wim van Lenthe. Naast Quodlibet traden op Con Amore uit Lemelerveld, het Coevorder Mannenkoor, Mannenkoor Beilen en Salland Vocaal uit Raalte. Samen zorgden ze voor een mooi en bijzonder gevarieerd programma.

Meerkorenconcert

22-3-2015
Mooie muzikale avond

Op de eerste lentedag, zaterdag 21 maart, verzorgde Quodlibet een concert in de Willibrorduskerk in Vilsteren. Het werd een prachtige muzikale avond, mede dankzij de medewerking van pianist Tjako van Schie en violist Adriaan Stoet. Samen met het koor zorgden zij voor een mooi gevarieerd programma, dat door de bezoekers werd gewaardeerd met een staande ovatie. Foto's van het concert vind je hier.

Vilsteren2015

25-2-2015
Concert op zaterdag 21 maart

Op zaterdag 21 maart geeft Quodlibet een concert in de Willibrorduskerk in Vilsteren.
Het affiche is inmiddels van de persen gerold.

 

10-01-2015
Geslaagd optreden in Lemelerveld

Kerstconcert

Op zondag 21 december trad Quodlibet op als gastkoor bij het jaarlijkse kerstconcert van gemengd koor Con Amore in de rooms-katholieke kerk in Lemelerveld. Beide koren zorgden voor een prachtig programma, dat door de bezoekers zeer werd gewaardeerd.
Op de Lemelerveldse website www.sukerbiet.nl stond een mooie recensie van het concert. Die is hier te lezen.

 

9-11-2014
Quodlibet geeft concert in Dalfsen

Op zondag 22 november geeft Quodlibet samen met mannenkoor Salland Vocaal uit Raalte een concert in de Grote Kerk in Dalfsen. Dat begint om 19.30 uur.

FotoKoor