header

HomeKoorDirigentBestuurActueelAgendaMultimediaGeschiedenisContact

 

 

Facebook

Actueel

07-12-2018

Jubilarissen gehuldigd

Op zondag 25 november kregen José Bloo, Erna Veltmaat en Tonny Hendriks een onderscheiding van de Emmanuel-parochie voor  respectievelijk 25 jaar, 40 jaar en 50 jaar zingen in de diverse koren van de parochie. De uitreiking vond plaats tijdens het Ceciliafeest in de H. Willibrorduskerk in Vilsteren.
De heer Niemeijer sprak namens de parochieraad lovende woorden. Pastoraal werker mevrouw Klein Overmeen overhandigde vervolgens de zilveren en gouden muzieknoten aan de dames. José, Erna en Tonny zingen al meer dan 27 jaar in Quodlibet de sterren van de hemel. Al vanaf de oprichting van Quodlibet zijn ze van de partij. Daarvoor zongen Erna en Tonny ook al in het jeugd- en jongerenkoor. Al deze jaren is hun enthousiasme niet minder geworden. Zo zijn ze iedere woensdag trouw op de repetitie. En al die jaren leverden zij met hun zang een bijdrage aan de erediensten in de H. Willibrorduskerk in Vilsteren.
Na afloop werden de jubilarissen in het parochiehuis in de bloemetjes gezet en toegezongen door de andere leden van Quodlibet. Daarbij werd ook Edith Wellenberg betrokken, die ook al 40 jaar actief is in diverse koren.

Jubilarissen

 

07-07-2018

Concert op 14 juli

Elk jaar zingen we met een aantal andere koren van onze dirigent Wim van Lenthe een afsluitingsconcert voor de zomervakantie. Dit jaar zal dat plaatsvinden op zaterdag 14 juli 2018 in de Maranathakerk te Nieuwleusen. De koren die hieraan meewerken zijn gemengd koor Con Amore uit Lemelerveld, Vrouwenensemble Quodlibet uit Vilsteren, mannenkoor Salland Vocaal uit Raalte en als gastkoor zal dit keer optreden het Coevorder Mannenkoor. De koren zingen een blokje eigen repertoire, maar zullen ook gezamenlijk optreden. De afwisseling maakt het geheel aangenaam om naar te luisteren. Het geheel wordt begeleid door onze dirigent Wim van Lenthe, pianist Tjako van Schie, organist Jan Willem Docter en op percussie Leonardo van Lenthe. Het concert begint om 19.30 uur en de toegang bedraagt 6 euro.

Flyer